Kontrollsystem i Nacka AB - Logotyp

Felmeddelande

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (rad 394 av /www/webvol13/mu/imdydtrh3r5qb7b/kontrollsystem.se/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 569 av /www/webvol13/mu/imdydtrh3r5qb7b/kontrollsystem.se/public_html/includes/menu.inc).

Våra fjärrvärmeväxlare

Vi samarbetar med SweTherm för att erbjuda några av marknadens effektivaste fjärrvärmeväxlare.


Villacentral RF/S-TDP

SweThrem Villacentral RF/S-TDP Plåtskåp

För värmeväxling och styrning av fjärrvärme till tappvarmvatten  och radiatorsystem i småhus.  Helt komplett system. Du har allt som behövs för att reglera varmvatten  och värme. Genomtänkt konstruktion med lätt åtkomliga komponenter för enkel installation.


Läs mer om Villacentral RF/S TDP


Villacentral RF/D

SweTherm Villacentral RF/D Plåtskåp

För värmeväxling och styrning av fjärrvärme till tappvarmvatten och radiatorsystem i småhus.  Helt komplett system. Du har allt som behövs för att reglera varmvatten och värme. Genomtänkt konstruktion med lätt åtkomliga komponenter för enkel installation.


Läs mer om Villacentral RF/D


Villacentral Castor

SweTherm Villacentral Castor PlåtskåpFör värmeväxling och styrning av fjärrvärme till tappvarmvatten och radiatorsystem i småhus.  Helt komplett system. Du har allt som behövs för att reglera varmvatten och värme. Genomtänkt konstruktion med lätt åtkomliga komponenter för enkel installation och service.


Läs mer om Villacentral Castor