Kontrollsystem i Nacka AB - Logotyp

Felmeddelande

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (rad 394 av /www/webvol13/mu/imdydtrh3r5qb7b/kontrollsystem.se/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 569 av /www/webvol13/mu/imdydtrh3r5qb7b/kontrollsystem.se/public_html/includes/menu.inc).
Moderna fjärrvärmeväxlare innebär en besparning genom ökad effektivitet. Det i kombination med en lång avbetalning ger en investering som i vissa fall nästan betalar sig själv.

Finansiering

Vi erbjuder finansiering tillsammans med Vasa Kredit. Genom att väga dina nuvarande kostnader mot de besparingar som görs med en modern fjärrvärmeväxlare, blir det i många fall möjligt att skapa en avbetalningsplan som betalar sig själv. Och i framtiden sänker din totala uppvärmningskostnad permanent.

Fjärrvärmen och framtiden

I många fall kan en ny fjärrvärmeväxlare vara den faktor som gör det fortsatt ekonomiskt fördelaktigt att använda fjärrvärme, jämfört med andra alternativ. Läs Energimarknadsinspektionens rapport om "Uppvärmning i Sverige 2011", där fjärrvärme jämförs med andra uppvärmningsmetoder.
http://www.ei.se/For-press/Pressmeddelanden/Sa-mycket-far-du-betala-for-olika-varmesystem-till-din-villa/

Områdesinstallation

Genom att byta ut många fjärrvärmeväxlare i samma område samtidigt, sjunker våra kostnader för resor och transporter stort. Du får ta del av det genom ett fördelaktigt lågt pris för installationen.

Rotavdrag

Givetvis är arbetet med installationen av din nya fjärrvärmeväxlare avdragsgill via rot-avdraget.